Skip to main content

Succesverhaal: Onze Samenwerking met Centraal Beheer

Bij Paperclicks streven we altijd naar de beste oplossingen voor ons team en ons bedrijf. Een van de eerste stappen die we hebben gezet om onze werknemers zekerheid te geven, is het afsluiten van een verzuimverzekering bij Centraal Beheer. We willen graag onze ervaringen en de voordelen van deze samenwerking met jullie delen.

Waarom een Verzuimverzekering?

Als groeiend bedrijf dat de overstap heeft gemaakt van eenmanszaak naar werkgeverschap, zagen we al snel de noodzaak in van een goede verzuimverzekering. Het welzijn van onze medewerkers is een topprioriteit voor ons, en we willen ervoor zorgen dat we hen kunnen ondersteunen tijdens ziekteperiodes zonder dat dit een zware financiële last voor het bedrijf betekent.

De Voordelen van Onze Verzuimverzekering bij Centraal Beheer

  1. Betrouwbare Dekking: De verzuimverzekering van Centraal Beheer biedt ons de zekerheid dat we financieel stabiel blijven, zelfs als een medewerker ziek wordt en tijdelijk niet kan werken. Dit geeft ons de rust om ons te concentreren op andere belangrijke aspecten van ons bedrijf.
  2. Flexibele Oplossingen: Elke organisatie is anders, en Centraal Beheer begrijpt dat. De verzuimverzekering die we hebben afgesloten, is volledig aangepast aan de behoeften van ons groeiende team. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we altijd de juiste dekking hebben, ongeacht de situatie.
  3. Deskundige Ondersteuning: Naast de financiële dekking, biedt Centraal Beheer ook deskundige ondersteuning op het gebied van verzuimmanagement. Dit helpt ons om proactief te handelen bij ziektegevallen en onze medewerkers de best mogelijke zorg te bieden.

Ons Interview met Centraal Beheer

In een recent interview met Centraal Beheer hebben we gesproken over onze ervaring met de overstap van eenmanszaak naar werkgeverschap en de rol die de verzuimverzekering daarbij speelt. We bespraken hoe deze verzekering ons helpt om voor onze medewerkers te zorgen en waarom we voor Centraal Beheer hebben gekozen.

Lees het volledige interview hier.

De Toekomst van Paperclicks

Bij Paperclicks geloven we dat een gezond en gelukkig team de sleutel is tot ons succes. Door samen te werken met Centraal Beheer en te investeren in een goede verzuimverzekering, zetten we een belangrijke stap richting een duurzame en zorgzame werkomgeving.

We zijn dankbaar voor de ondersteuning van Centraal Beheer en kijken uit naar een succesvolle toekomst samen. Wil je meer weten over hoe wij bij Paperclicks voor ons team zorgen en welke stappen we ondernemen om te blijven groeien? Neem dan contact met ons op!

Google Rating
5.0
Based on 42 reviews
js_loader